Тузарски имот близо до Пловдив стигна рекордните 999 000 евро. Двата

...
Тузарски имот близо до Пловдив стигна рекордните 999 000 евро. Двата
Коментари Харесай

Тузарски имот край Пловдив закова рекордните € 999 000! Вижте само за какъв лукс става въпрос!

Тузарски парцел покрай Пловдив стигна рекордните 999 000 евро. Двата етажа на бутиковия дом са общо 900 квадрата и се продават дружно с добре поддържан двор (1360 кв. м), лятна кухня и басейн. Първоначалната  цена е била даже още по-висока - 1 280 000 евро, настояват осведомени, представени от " Марица ",

Скъпото украшение разполага със личен спа център - с инфрачервена сауна, тенис маса, фитнес, място за отдих, хамам и парна баня. Целият под на хамама и парната баня е оборудван с подово водно отопление. Подовете са с травертинени плочки, с изключение на фитнеса и парната баня, която е със специфични топлоустойчиви плочки - по този начин на приземния етаж целогодишно температурата е към 22 градуса, без никакво отопление или изстудяване.

Имотът е екипиран с чилър, вода-вода, който е извънредно енергоефективен. Има и централна апаратура за пречистване на водата, както и апаратура за нейното омекотяване. Сумата е колосална, разясняват брокери от пловдивските организации. Под тепетата сега се оферират няколко извънредни парцела, само че рядко цените надскачат даже половин милион лв.. Луксозната къща в региона на Гребната база се продава за 195 000 евро.

Друга еднофамилна къща, наоколо до тенис кортове Балона, се продава за 173 780 евро. Интересното е, че парцелът е енергийно ефикасен, клас А, със актуален и урбанистичен дизайн.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР